1xbet lista case pariuri online

1xbet lista case pariuri online

Obțineți bonusul rapid

URMĂRIȚI VIDEO DE CURS ȘI ÎNCEPEȚI POSTELE!

CURS INTENSIV DE pariubet.ro
Sfaturi utile pentru a începe pe piciorul drept
BONURI OFERATE DE CĂRȚI, CUM SĂ LE UTILIZAȚI CEL MAI BUN
Descoperim bonusul multiplu până la 100 €

Dacă doriți să vă măriți câștigurile, un alt bonus pe care 1xbet îl pune la lista case pariuri online dispoziție este bonusul suplimentar de 100 € în FreeBet. În fiecare zi puteți plasa mai multe jocuri selectând cel puțin 3 opțiuni cu o cota minimă de 1,25 pentru fiecare selecție, pe oricare dintre sporturile prezente.

Dacă previziunea dvs. este cea potrivită, veți avea un câștig suplimentar până la maximum 100 EUR în FreeBet. În plus, urmând tabelul de pe site-ul 1xbet, pentru toate multiplele jucate pe mai multe evenimente, vi se va oferi posibilitatea de a crește progresiv procentul bonusului; puteți ajunge la maximum 50% pe mai multe jocuri, din cele 13 sau mai multe pariuri plasate. Pentru a profita de acest tip de bonus, puteți paria de la o sumă minimă de 5 € până la maximum 50 €. În timp ce plata maximă posibilă corespunde cu 100 € în plus în FreeBet.

3Bet Live Bonus de până la 25 € în FreeBet

Nu doar pariurile pe fotbal. 1xbet a conceput, de asemenea, bonusuri pentru ca clienții săi să joace la baschet, volei și volei pe plajă. Alegeți doar trei pariuri pe care să le plasați la meciurile de baschet sau volei în direct, dacă cele trei jocuri plasate sunt cele potrivite, veți fi creditat cu valoarea pariului mai mic până la maximum 25 €. Miza minimă pentru a paria în oferta live este 2,00, pentru a putea juca suma de minimum 5 €. Pariurile care urmează să fie plasate nu pot face parte din aceeași tipologie ca unul dintre cele trei evenimente sportive, cum ar fi „specialistul în diguri” sau „cel mai bun trăgător cu 3 puncte”; trebuie să existe trei jocuri separate în funcție de tipul de sport. Promovarea va fi valabilă dacă ați câștigat la toate cele trei evenimente jucate. Bonusul FreeBet de până la 25 € acumulat pe pariuri minore poate fi reutilizat în cursul săptămânii.

Informații despre 1xbet

După câteva schimbări și creșteri ale companiilor, 1xbet face parte acum din GVC Holdings, cu sediul central în Gibraltar. Compania a fost înființată inițial la Viena în 1999, din 2011 fiind prezentă pe piața din România ca 1xbet România S.r.l. cu sediul social în Milano. Această exploatație importantă operează în 14 țări diferite, cu birouri și birouri atât în ​​Europa, cât și în restul lumii.

Pariați cu 1xbet!

1xbet este una dintre cele mai importante case de pariuri de pe scena internațională de astăzi. Gestionat inițial de doar 12 operatori, astăzi are un număr mare de angajați și utilizatori ai serviciilor oferite. Compania și-a concentrat imediat resursele pe piața pariurilor online, din dorința de a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor săi. Astăzi 1xbet poate conta nu numai pe pariurile sportive, ci și pe o gamă largă de jocuri online de calitate.