Impresie generala si succinta asupra casei de pariuri 22Bet

Impresie generala si succinta asupra casei de pariuri 22Bet

Dupa ce ati solicitat oferta de bun venit, aveti 30 de zile cu care sa o jucati sau o veti pierde, asa ca fiti atenti la asta. Bonusul de bun venit 22bet poate fi utilizat pe orice eveniment sportiv pre-meci, dar puteti avea un singur bonus activat la un moment dat, asa ca asigurati-va ca utilizati oferta de bun venit inainte ca orice alte promotii 22bet sa poata fi difuzate.

Salt pe site-ul 22bet, prima impresie este destul de subestimata. Site-ul pare a fi destul de standard, dar mi-a facut impresia negativa este sigla. Se pare ca a fost realizat de un student care incearca sa invete sa foloseasca software de editare grafica pentru prima data (nu este atat de important, acordat, dar totusi nu este o modalitate fantastica de a-ti prezenta noua companie).

Logo-ul care se imbina cu tema verde inchis al site-ului nu este ideal, dar castiga cu modul in care meniul din stanga stabileste in mod clar sporturile, sau cel putin cele principale, disponibile jucatorilor. Logo-urile, de exemplu NHL, sunt minunate si fac clar pentru utilizatorii unde trebuie sa mearga pentru a-si gasi sportul sau liga preferata.

Un lucru care este intr-adevar frustrant, este modul in care trebuie sa derulati in partea de jos a meniurilor folosind trei glisiere separate. Initial a aparut ca si cum site-ul nu functiona corect, deoarece partea de jos a paginii nu a putut fi vazuta cand folositi glisorul principal in jos pentru pagina, dar la o inspectie mai atenta veti gasi fiecare meniu (stanga, centru si dreapta) glisorul propriu-zis de culoare inchisa. Inseamna ca trebuie sa mergeti in continuu cu acestea pentru a vedea toate informatiile care nu sunt bune pentru utilizare. Poate vor citi recenzia noastra sa vorbeasca cu expertii lor UX si sa o rezolve.

Totusi, in general, site-ul functioneaza destul de bine si va fi destul de intuitiv pentru majoritatea jucatorilor care au folosit deja unele alte case de pariuri online.