Fortuna Bet – eFortuna, o agentie adaptata perfect la nevoile pariorilor din Romania

Fortuna Bet – eFortuna, o agentie adaptata perfect la nevoile pariorilor din Romania

Cum sa deschizi un cont și sa plasezi primul pariu la Fortuna Bet – eFortuna

La Fortuna Bet – eFortuna este foarte simplu să-ti faci un cont nou de pariuri. Poate ca cei care pana acum au pariat la agentiile stradale nu cunosc modul prin care se pot înregistra si on-line. Ii asiguram ca nu este o procedura complicata, fiind foarte uşor să își facă un cont şi să parieze online, nemaifiind nevoie apoi să bata druml până la agenţii stradale. Formularul de înregistrare este foarte intuitiv, iar dupa completarea acestuia este efectuarea unei depuneri. Butonul de depunere este situat in partea dreptă sus a paginii, iar dupa ce vei da click pe acesta se va deschide o noua pagină. Aici vei avea de ales între diferitele metode de plata: card de credit sau debit, Neteller, Skrill sau Paysafecard. In plus – si acesta este un avantaj competitiv al Fortuna Bet – eFortuna fata de alti operatori online –  mai ai o alternativă foarte utilizata, Fortuna CashPoint. Acesta de fapt e un serviciu care permite clientilor Fortuna Bet – eFortuna să efectueze atat depuneri, cat și retrageri din oricare dintre agentiile stradale Fortuna din România. Principalul avantaj este ca nu ai nevoie de un card și nici nu plătesti taxe.

Ofertă sportivă și pariurile de pe dispozitivele mobile la Fortuna Bet – eFortuna

Oferta sportivă Fortuna Bet – eFortuna este suficientă pentru marea majoritate a pariorilor, putandu-se paria, de exemplu, pe cartonașe, jucători si multe alte tipuri de pariuri pe care multe agenții on-line de pariuri le neglijeaza. Iar toate acestea sunt disponibile atat de pe desktop, cat si pe dispozitivele mobile, cu ajutorul instalarii unei aplicatii, atât pe Android, cât și pe IOS. In plus, Fortuna Bet – eFortuna este unul dintre putinii operatori care și-a optimizat site-ul foarte bine si pentru dispozitivele mobile cu Windows.

Cu Fortuna Live poti paria în timp real pe evenimentele tale preferate

La Fortuna Bet – eFortuna poti plasa pariuri live în cele mai bune condiții. Platforma fiind optimizată la cele mai inalte standarde, poti plasa pariurile live extrem de rapid, iar câștigurile sunt plătite în cel mai scurt timp. Oferta live este si ea la inaltive, mulțumind majoritatea jucatorilor. In plus, din iulie 2018 Fortuna Bet – eFortuna ofera și un serviciu de transmitere in direct a evenimentelor importante, Fortuna TV, unde clientii Fortuna Bet – eFortuna pot urmări meciuri live online. Iar dupa ce meciul s-a terminat poti merge linistit la o agentie stradala Fortuna Bet – eFortuna sa-ti incasezi castigul. Mult succes!