Promoții și bonusuri la Betfair

Promoții și bonusuri la Betfair

Fa-ti cont la Betfair si primești pariuri gratuite în valoare de 500 de lei ca bunus de bun venit!

Pentru ca un astfel de bonus oferă avantaje profitabile pentru fanii care pariaza pe fotbal, rugby și netball, sporturile care la Betfair au cele mai bune cote. Dar sigur ca puteti paria pe oricare dintre ofertele sportive interesante ale Betfair. De asemenea, Betfair oferă opțiuniunea de paria de pe dispozitivele mobile și au foarte multe pariuri live. Iar pariorii care includ în strategia lor ofertele si bonusurile Betfair au mai multe oportunități de câștig.

Bonusul de înscriere la Betfair

Bonusul de înscriere la Betfair este destul de generos. Astfel, jucătorii pot beneficia de pariuri gratuite. Tot ce trebuie să facă este să plaseze 5 pariuri de 50 lei sau mai mult și să obții un pariu gratuit de 100 lei. Ei pot repeta acesta acțiune de 5 ori.

Cum să obțineți bonusul de bun venit la Betfair (instrucțiuni pas cu pas)

Bonusul Betfair de bun venit este foarte ușor de obținut, fiind o modalitate bună de a vă extinde capitalul și de a încerca diferite oferte sportive ale Betfair. Bonusul poate fi folosit pe orice piață sportivă Betfair care vă interesează.

Puteți opta pentru bonusul Betfair de bun venit doar dacă sunteți un client nou. Urmați acești pași pentru a obține bonusul:

  • Deschideți un cont nou utilizând codul promoțional;
  • Plasati 5 pariuri de minim 50 de lei sau mai mult;
  • Pentru fiecare pariu plasat veti primi gratuit 100 de lei;
  • Astfel veti incasa de 5 ori cate 100 de lei, deci in total 500 de lei pentru pariuri gratuite.

Bonusul Betfair de bun venit trebuie utilizat pentru a plasa pariuri într-o anumită perioadă. Dacă pariorii nu plaseaza pariuri în timpul specific, vor pierde acest bonus. De asemenea, vor pierde si câștigurile care ar putea fi generate de pariurile gratuit.

Condițiile ce trebuie indeplinite pentru bonusul de bun venit Betfair

Clienții Betfair pot accesa aceast bonus numai dacă sunt deținători de conturi noi. Betfair acceptă o selecție largă de metode de finanțare, insa clienții care utilizează Moneybookers sau Neteller nu vor fi eligibili pentru acest bonus:. De asemenea, jucătorii trebuie să aibă 18 ani impliniti, iar pariurile puse pe piata de pariuri Exchange nu sunt eligibile pentru acest bonus.

Alte bonusuri și promoții

De asemenea, Betfair oferă un cashback de 100 de lei tuturor clienților care pariază 100 de lei pe piata de pariuri și își pierd pariul. Acest lucru se aplică insa numai clienților noi. Dacă aveți deja un cont Betfair, nu veți fi eligibil pentru această ofertă.

Când utilizați telefonul mobil pentru pariuri, puteți accesa promoții destinate clienților mobili. Acestea pot fi utilizate pentru a vă mari câștigurile atunci când faceți pariuri prin intermediul dispozitivelor mobile. De asemenea, clienții care pariaza de pe dispozitivele mobilă pot folosi optiunea de Cash Out pentru a retrage banii pe care îi fac din pariuri chiar înainte de încheierea unui meci. De semnalat insa ca optiunea de Cash Out este disponibil numai pentru anumite piețe. Acestia vor fi informați ce piețe sunt disponibile printr-un simbol Cash Out, deoarece acestea se schimbă regulat.