Sportingbet

Sportingbet

Plasarea unui pariu este simpla. Odata ce un client este conectat in contul sau Sportingbet, el / ea poate arunca o privire prin toate evenimentele posibile. Numeroase oportunitati sunt disponibile urmand meniul sport din partea de sus a paginii de pornire.

Odata ce un client este gata sa parieze, el trebuie sa faca clic pe pariu, iar acesta se va adauga automat la biletul de pariuri. Barele de pariuri sunt usor de vizualizat in partea dreapta sus a paginii.

Odata ce pariul apare, tot ce mai ramane de facut este sa selectam suma de bani care urmeaza sa fie plasata pe pariu specific. Dupa finalizare, selectati – Plasati pariul. Daca clientii au dificultati in aceasta privinta cu aceasta caracteristica, informatii detaliate si indrumari sunt disponibile prin sectiunea Intrebari frecvente oferite la Serviciul Clienti si Ajutor.
Si daca nici prin utilizatea meniului de ajutor nu va descurcati sa plasati primul pariu pe Sportingbet, va recomandam sa cautati pe youtube si veti vedea in imagini ceea ce trebuie sa faceti. In plus pe acest site de media puteti gasii si invata cum sa faceti bilete de pariuri mai complexe, de asemenea si unele trucuri de a pune pe bilet mult mai rapid selectiile dorite decat la o navigare clasica pe site-ul Sportingbet.