Betstars

Betstars

Ca o promovare continua pentru a recompensa clientii fideli, BetStars va va oferi un pariu gratuit de 5 USD in fiecare saptamana daca pariati cel putin 25 USD intre luni si duminica. Aceasta promotie este usor de castigat si serveste ca o modalitate rapida de a castiga pariuri gratuite, dar trebuie sa va amintiti sa va inscrieti conectandu-va la contul dvs. si vizitand Fereastra

Provocari in fiecare saptamana.

Pariurile plasate pe orice sport cu cota de +100 sau mai mare conteaza pentru dvs. pariu saptamanal gratuit si toate pariurile gratuite trebuie utilizate in termen de sapte zile de la creditarea in contul dvs.

Pe langa bonusul de bun venit si oferta continua de pariuri gratuite, BetStars gazduieste o rotatie regulata a altor promotii orientate in primul rand catre sportul sezonului. Aceste promosuri suplimentare se vor schimba in timp, dar iata cateva dintre ofertele pe care BetStars le-a oferit la momentul redactarii acestui articol.

Dupa aceea, veti primi un pariu gratuit de 50 de dolari in plus pentru fiecare 150 de dolari pariati cu banii proprii. De fiecare data cand activitatea dvs. de pariere totala atinge inca 150 de dolari, veti primi inca 50 de dolari cu BetStars. In total, veti primi 450 USD in plus la pariuri gratuite dupa ce ati plasat un numar mare de 1.350 USD in pariuri folosind banii proprii.