Bonusuri și promoții la 1xBet

Bonusuri și promoții la 1xBet

La fel ca multe dintre cele mai bune agentii de pariuri online, 1xBet a ales să condimenteze oferta proprie cu multe bonusuri și promoții suplimentare. 1xBet este destul de cunoscut pentru promtiile sale atractive, motiv pentru care este considerata una dintre cele mai în creștere casa de pariuri relativ noua.

Rețineți insa că unele dintre aceste promoții se schimbă în timp, iar de aceea sfatul nostru este sa intrati pe pagina lor oficiala si sa studiati oferta actuala. De asemenea, nu uitați să citiți cu atenție termenii și condițiile 1xbet pentru fiecare promoție, astfel încât să puteți evita orice surprize incomode.

Cele mai populare promotii de la 1xBet sunt:

Bonusul de bun venit 1xBet: bonus la prima depunere de 100%, până in limita sumei de 500 de lei in pariuri gratuite;

Lucky Friday: Ocazional, 1xBet oferă pariuri gratuite ca bonus pentru o depunere la la 1xbet mai mare decât o anume sumă fixata;

Lucky Day: 1xBet deține, de asemenea, un eveniment de tip loterie în fiecare zi, avand sansa de a castiga pariuri gratuite, puncte de cazino și multe altele.

Acumulatorul zilei: Fiecare client 1xBet are sansa de a participa la un Acca (acumulator) special al zilei, adica ja joace o listă pre-făcută de selecții, dar cu cote 1xbet crescute cu 10%.

Există, de asemenea, multe alte oferte mai mici și mai specializate si bonusuri pe pariuri sportive pe care nu le-am menționat, dar de care este bine sa va informati. 1xBet se mândrește, de asemenea, cu o serie de oferte speciale si bonusuri pentru cazinoul lor online. In plus, nu aveți nevoie de un cod promoțional 1xbet pentru a utiliza aceste promoții, pur si simplu accesati-le siteul si bucurativa de ele!

Bucurati-va de bonusul de bun venit 1xBet, dar si de cotele mari și de o oferta excelenta atunci când veti paria! Nu amana si fa-ti chiar acum un cont la 1xBet! Pentru a te înregistra si a-ti face un cont 1xbet vă trebuie doar câteva minute. Accesați site-ul 1xbet, faceți clic pe înregistrare, introduceți o adresă de e-mail validă și creați-va un cont pe 1xbet. Primul lucru de care este nevoie sa beneficiati de bonusul de bun venit de la 1xBet este să va înregistrați la 1xbet și să vă activați contuul, efectuând prima depunere. Aveti o multitudine de variente la dispozitie. Imediat veți fi creditat cu bonusul de 100%, in limita sumei de 500 de lei.Atentie insa, inainte de a putea retrage banii castigati, creditul bonus trebuie să fie rulat de 5 ori cu pariuri pe acumulator cu o cotă de 1,40 sau mai mare! Succes!