Efortuna

Efortuna

De asemenea, EFortuna subliniaza ca doreste sa incurajeze jocurile de noroc responsabile si ca jucatorii trebuie sa aiba peste 18 ani pentru a se inscrie. Daca aveti nevoie de ajutor, chat-ul online este disponibil. In mod alternativ, puteti pune mana pe un membru al echipei prin unul dintre numeroasele sale canale sociale. Acestea sunt mentinute activ, ceea ce este placut sa vedeti daca doriti sa puneti mana pe EFortuna prin Facebook, Twitter sau Google Plus.

Actiunea bonus a lui EFortuna

Asa cum se intampla adesea cu cartile sportive care se dubleaza si la cazinouri, exista o multime de bonusuri diferite pentru a se incadra. La EFortuna exista un bonus de bun venit de 200 € pentru a va incepe sa meritati 100%. De asemenea, vi se va acorda un pariu gratuit de 5 € in acelasi timp. Exista o cerinta de pariere de 12x inainte de retragerea numerarului bonus solicitat impreuna cu aceasta oferta.

De asemenea, site-ul ofera o serie de promotii sezoniere care ofera, de exemplu, rotiri gratuite pe sloturile selectate. O alta oferta care poate fi gasita pe site promite sa restituie pierderi de carti de sport cu pana la 100% pana la maximum 50 € atunci cand pariurile sunt plasate in anumite zile din saptamana si pentru anumite jocuri. Evident, exista cateva avertismente atasate, altfel EFortuna nu ar face niciodata bani.