Pariaza la Netbet direct de pe telefonul mobil!

Pariaza la Netbet direct de pe telefonul mobil!

Descărcarea și utilizarea aplicației mobile NetBet

Disponibil atât pentru dispozitive iOS cât și pentru Android, aplicația NetBet poate fi descărcată direct din App Store sau Google Play, ori printr-un link de pe site-ul NetBet. Experiența aplicației Netbet este una excelenta, efecte sonore distractive și grafică excelentă. După o instalati pe telefon sau tabletă, vă puteți autentifica folosind contul existent existent, iar în mod alternativ clientii noi Netbet se pot înscrie direct din aplicație.

NetBet pe mobil are aspectul corect, întrucât toate informațiile și utilitățile de care ai nevoie sunt afișate clar, fără să te simți înfundat, în ciuda mutării către un ecran mic. Se acordă atenție și jucătorilor a căror primă limbă poate să nu fie engleza, cu opțiunea de a schimba limba în foarte multe linbi, printre care italiană, franceză, spaniolă, rusă, germană, japoneză, olandeză, greacă si, binenteles, română.

Te poți aștepta să găsești în jur de 18 piețe de pariuri deschise la un moment dat, inclusiv din box, golf și badminton alături de sporturi precum hocheiul pe gheață și baseball-ul. Fotbalul ocupa un loc aparte la Netbet, cu o gamă excepțională de piețe, din peste 40 de țări de pe glob. Fanii pariurilor live pot alege dintre cele mai mult de 60.000 de evenimente live în fiecare lună, iar aplicația vă va ține la curent cu actualizări live pe măsură ce acțiunea se va derula.

NetBet oferă în mod regulat promoții specifice dispozitivelor mobile, care pot fi accesate prin aplicație sau prin browserul mobil. În plus, puteți utiliza aplicația pentru a urmări istoricul pariurilor.

Pariurile live de la Netbet și platforma de streaming live

Majoritatea sporturilor de la NetBet sunt acoperite în secțiunea sa de pariuri live, cu marele avantaj ca puteți alege să afișați diverse evenimente în desfășurare în funcție de interesele dvs. Ca și în cazul majorității caselor de pariuri online, fotbalul este cel care oferă cea mai bună acoperire, toate turneele mari fiind acoperite pariurile live, iar pe marea majoritate le puteti viziona in direct cu ajutorul platformei de live streamnig. Iar dacă jocurile sau evenimentele nu sunt disponibile pentru vizionare, NetBet oferă întotdeauna informații live pentru a-și menține jucătorii informați, acest bookmaker fiind recunoscut pentru statisticile excelente pe care le ofera clientilor sai. Folosind fila „Live Schedule” puteți planifica pariurile cu multe săptămâni înainte sau puteți selecta „Live Now” pentru a plasa un pronostic imediat. Inscrie-te acum la Netbet si va garantam ca nu veti regreta. Mult succes!