Platforma online de pariuri Sportingbet

Platforma online de pariuri Sportingbet

Interfața cu utilizatorul la Sportingbet

Comparand-o cu alte site-uri de profil, am găsit interfața de utilizator la Sportingbet la foarte acurată și foarte ușor de utilizat. In plus, niciuna dintre paginile lor web nu este prea ocupată cu reclame. Navigarea pe site-ul Sportingbet este foasrte ușoară și nu trebuie sa te străduiesti niciodată pentru a găsi ceea ce cauti.

În partea de sus a ofertei de sport, veți găsi o bară cu toate sporturile importante pe care Sportingbet oferă pariuri. După ce selectați sportul pe care îl alegeți, Sportingbet vă va duce la o pagină care vă va afișa toate opțiunile dvs. de pariere pentru acel sport, în acel moment. De asemenea, site-ul Sportingbet ofera ceva in plus, si anume vă anunță evenimentele viitoare pentru acel sport pe care nu puteți paria încă, dar pe care îl veți putea accesa în curând.

Au fost câteva lucruri care ne-au plăcut cu adevărat la interfața de utilizator de pe Sportingbet. Primul dintre acestea este faptul că pot afișa cotele în trei maniere diferite: afișaje fracționare, zecimale sau americane. Puteți trece cu ușurință între acestea în colțul din dreapta sus al oricărei pagini de pariuri din oferta Sportingbet. Aceasta este o optiune foarte utila și chiar ne dorim ca mai multe agentii on-line să ofere acest lucru.

Al doilea lucru care ne-a plăcut cu adevărat a fost linkurile rapide pe care le oferă. Veți găsi linkurile rapide în colțul din stânga sus al ofertei de sport. Aceste linkuri rapide vă pot duce, de exemplu, la evenimentele care sunt live sau vă pot indica imediat legăturile rapide spre toate meciurile de fotbal și de tenis care au loc în acea zi. În general, linkurile rapide ale Sporting sunt o completare excelentă a site-ului.

Viteza și capacitatea de reacție a platformei Sportingbet sunt, de asemenea, de exceptie. Nu am găsit niciun decalaj în timp navigand pe site-ul web Sportingbet pentru a face această recenzie. Toate paginile, pariurile și jocurile s-au încărcat rapid, fără probleme. Sportingbet a făcut o treabă excelentă, asigurându-se că viteza site-ului lor este la inaltime.

Serviciu de relatii clienți la Sportingbet

Clienții Sportingbet pot contacta echipa de servicii pentru clienți prin chat-ul live, telefon sau e-mail, oferindu-le utilizatorilor modalități ușoare și convenabile de a lua legătura cu agentia în cazul în care au o problemă sau o întrebare.

Dacă doriți să trimiteți un e-mail la Sportingbe trebuie doar să urmați linkurile de pe site-ul web pentru a ajunge la formularul lor online. Iar după ce il completați, vi se va raspunde foarte repede, iar la toate întrebările vi se va răspunde într-o manieră adecvată.

Pictograma chat-ului live este afișată în mod vizibil în mai multe pagini de pe site-ul Sportingbet. Timpul de răspuns este rapid și informațiile care vi se vor oferi vor fi corecte și de ajutor. Chatul live este o opțiune excelentă dacă aveți nevoie de răspunsuri sau asistență într-un mod oportun.

În sfârșit, puteți contacta serviciul de relatii clienti Sportingbet prin telefon, oferind mai multe numere de telefon pentru acest lucru.

În acest moment, SportingBet nu oferă un serviciu complet de 24 de ore pentru clienți, intervalul orar disponibil fiind 10:00 – 20:30 PM.