O oferta bogata si cote de nerefuzat la 22Bet

O oferta bogata si cote de nerefuzat la 22Bet

22Bet este un bookmaker care a apărut de curand pe scena pietei de pariuri sportive, în anul 2017. De atunci insa, 22Bet a reușit să se remarce ca una dintre cele mai interesante case de pariuri din industrie. Originara din Rusia, 22Bet este disponibilă în peste 50 de țări și își propune să se extindă in continuare. Produsul oferit de 22Bet este unul care a continuat să se dezvolte constant de-a lungul timpului. Drept urmare, acum sunt o concurenta reala pentru cei mai mari și mai buni bookmakeri din industrie. Platforma 22Bet iese în evidență prin opțiunile interesante de pariere, varietatea sa de piețe și promoții sportive și lista impresionantă a metodelor de plată.

Pe ce sporturi poti paria la 22Bet

Ca la toate casele de pariuri bune, si la 22Bet aveti o mulțime de alegeri din punct de vedere al pariurilor sportive Gama lor variata este o altă parte pozitiva a companiei care continuă să se îmbunătățească, iar fotbalul are cea mai semnificativă acoperire. Aceasta se aplică atat numărului de evenimente, cat si a diversității piețelor sportive. Pariorii pot juca pe sute de ligi din toată lumea. Iar acoperirea pariurilor live este o altă zonă extrem de impresionantă. Ca exemplu, un meci din Premier League, prima liga engleza are aproape 1.000 de pariuri. La 22bet piețele de pariuri din afara fotbalului sunt puțin mai limitate insa. Am spune că sporturile din SUA, cum ar fi fotbalul american, baseball-ul, baschetul și hocheiul pe gheață sunt probabil urmatoarele in acest clasament, insa 22Bet sta excelent si la sporturi precum tenisul, golful, darts-ul și e-sport-urile.

Cotele 22Bet

Primul lucru de menționat in ceea ce priveste cotele 22Bet este că puteți schimba cotele între zecimale, fracționare și americane. Aceste trei formate de cote sunt disponibile pentru toate piețele sportive. Acest lucru evidențiază cât de versatila este casa de pariuri 22Bet, iar testul nostru de comparare a cotelor arată că acest site de pariuri încearcă din greu să-și cucerească locul printre brandurile mondiale cunoscute prin cotele sale atractive. Concluzia noastra este ca merita sa ai un cont la 22Bet, ca parte a arsenalului tău de pariuri pentru acele partide din fotbal cu cote mult mai mari decat ale concurentei.

Aspectul și functionalitatea platformei 22Bet

Site-ul de pariuri 22Bet are un aspect destul de simplist, folosind o platformă cu trei meniuri, familiar în industria pariurilor. Aspectul coloristic este verd cu alb, site-ul funcționează bine, iar timpul de încărcare la diverse sărituri între sport și piețe este minim, fiind extrem de simplu de utilizat.

Ne-a plăcut sistemul de meniuri care se derulează pe partea stângă și acest lucru înseamnă că nu este necesar să săriți la o nouă pagină cu fiecare clic. Obțineți un meniu derulant direct din ofertă, iar atunci când lucrurile trebuie să fie ceva mai detaliate, sunteți dus direct la pagină. Astfel cei de la 22Betvor să se asigure că pariorii săi nu vor avea probleme în timp ce navighează în platforma lor.

Mult succes cu 22Bet!

Partner: 22bet Egypt – www.bbbet-ar.com