5 beneficii majore ale programului de loialitate al Betwinner

5 beneficii majore ale programului de loialitate al Betwinner

Exista diverse alte bonusuri la BETWINNER, in special in cazinoul afiliat. Pentru pariurile sportive, „Acumulatorul zilei” cu cote cu 10% mai mari este cel mai popular. De asemenea, puteti lua in considerare „Advancebet” sau un „bonus de consolare” pentru douazeci de pariuri pierdute la rand. Sa speram ca nu va trebui vreodata sa-l rascumparati. De ziua ta, vei primi un bonus pentru o ocazie fericita. Daca efectuati tranzactii in fiecare zi, veti primi un bonus de depunere in fiecare joi. Este foarte similar cu bonusul de bun venit, deci poate fi de peste 100% pana la 44824 Ron. Totusi, veti obtine doar 24 de ore pentru a tripla cifra de afaceri in pariuri pe acumulator.

As descrie bonusul de bun venit de la BETWINNER ca o oferta buna de intrare. Vi se promite 100% la prima depunere pana la 44824 Ron. Tot ce trebuie sa faceti este sa depuneti bani in contul dvs. pentru prima data si puteti incepe cu doar 448 Ron, care este unic.

Cu conditiile de rulare, BETWINNER isi arata usor accentul pe pariuri pe acumulator sau pe pariuri combinate, care au si optiunea lor de bonus. Puteti converti banii bonusului in bani reali numai daca jucati pariuri combinate cu cel putin trei pariuri simple, iar acestea au cote incepand de la 1,40. Trebuie sa pariati bonusul doar de cinci ori si veti primi 30 de zile pentru a face acest lucru. Dupa aceea, bonusul va fi convertit in bani reali, dar, din pacate, va ajunge doar la suma selectata a bonusului. In ceea ce priveste aspectul pozitiv, in timp ce bonusul este activ, retragerile sunt permise pana la suma depozitului initial, atata timp cat pastrati dublul sumei bonusului.

Oferta de pariuri BETWINNER este pur si simplu enorma si poate concura cu orice concurent. „Meciul zilei” este doar intrarea intr-o lume a fotbalului care ajunge in Liga Romaniana si acopera practic tot ceea ce este la nivel mondial. Meciurile din Bundesliga se joaca in mod regulat cu peste 1.000 de oportunitati de pariere si aproape niciun eveniment, oricat de mic ar fi, se situeaza sub o cifra din trei cifre.

Clientii de toate varstele pot gasi 40-50 de sporturi diferite sau zone de pariuri cu clasice precum tenis, baschet sau hochei pe gheata in programul de pariuri. Dar puteti gasi, de asemenea, produse de nisa reale, de la floorball, hurling si sumo la poker. Sunt reprezentate numeroase e-sporturi, precum si curse de cai si ogari. Si daca sunteti in cautarea unei varietati de case de pariuri aproape britanice, puteti obtine pariuri pe numere de loterie, alegeri politice, emisiuni TV, evenimente sociale si chiar vreme.