Baumbet, o agentie de pariuri romaneasca, adaptata pariorilor romani

Baumbet, o agentie de pariuri romaneasca, adaptata pariorilor romani

Casa de pariuri online Baumbet dispune de o interfata simpla si usor de utilizat, de o versiune pentru mobil prietenoasa, tranzactiile se realizeaza in securitate totala, iar depunerile si retragerile se fac foarte rapid.

Oferta de pariuri de pariuri este generoasa, pentru meciurile importante ca de exemplu cele din Champions Leage aveti peste 100 de variante de pariere. La Baumbet aveti posibilitatea de accesa, de asemenea, unele pariuri speciale, ante-post sau din domenii conexe sportului (politica, divertisment). De asemenea, sunt si aspecte ce trebuie imbunatatite, ca de exepmlu introducerea transmisiunilor sportive live, dar si conceperea unei aplicatii mobile (deocamdata exista doar varianta accesarii site-ului Baumbet prin browserul mobil).

Analizand bookmakerul Baumbet, am gasit urmatoarele argumente pro:

Baumbet este o casa de pariuri noua in mediul online adaptata pariorilor din Romania, ea insasi fiind infiintata la Sibiu, insa beneficiaza de experienta din mediul offline;

Bonusul de bun venit de 100% in limita sumei de 250 de lei este peste media oferita de alti bookmakeri si are conditii decente de rulaj;

Pe partea de cazino, Baubet are jocuri de tip slot exclusive in oferta;

La Baumbet poti face multe pariuri pe Esports din foarte multe jocuri precum fi StarCraft, Tencent, CS, DOTA, LoL, MLG CoD si multe altele.

Ca si puncte slabe, consideram ca ca profunzimea ofertei este ceva mai mica decat media pietei, iar lipsa unei platforme de live streaming nemultumeste unii clienti mai pretentiosi.

In cele ce urmeaza ne vom referi la promotiile principale de la Baumbet, acestea fiind bonusul fara depozit si pariul Baum.

Bonus fara depozit

Dupa ce v-ati facut cont la Baumbet si ati realizat si etapele necesare verificarii acestuia, esti invitat sa joaca la pariuri sportive fara absolut nicio investitie, deoarece Baumbet va ofera (atentie, repetam acest lucru, dupa verificarea contului) suma de 10 lei bonus. Acesta este fiferit de binusul de bun venit, de care puteti beneficia numai dupa ce faceti prima depunere in contul dumneavoastra Baumbet. Tot ceea ce trebuie sa faci este ca la inregistrare sa completezi formularul cu codul special XLM10, iar in maxim 48 de ore contul dumneavoastra va fi creditat cu acesta suma, bonusul fara depozit. Ca orice alt bonus, acesta are niste termene si conditii: inainte de a solicita o retragerea sumelor castigate bonusul trebuie rulat de 12 ori, cotele trebuie sa fie de 1.90 sau mai mari (nu conteaza daca biletele sunt single sau combi), valabilitatea lui fiind de 5 zile, altfel soldul va fi retras din contul dumneavoastra.

Pariul Baum

O alta promotie Baumbet este „Pariul Baum”, care iti da sansa sa castigi 40% suplimentar pentru biletele multiple plasate. Iar acest castigul extra este oferit de Baumbet este sub forma de bani reali care pot fi retrasi din cont, nu sub forma de bonus sau pariuri gratuite. Acest premi se calculaeaza automat dupa alegerea meciurilor, in functie de suma mizata si de totalul cotelor. De exemplu, daca pe biletul de pariuri aveti o cota cuprinsa intre 20 si 80, veti castiga 5% extra din castigul potential. Pentru cei care joaca pe cote mari, la o cota de peste 10.000, procentul se modifica la 40%.

Mult succes cu Baumbet!