Betstars – o agentie de pariuri sportive on-line de viitor

Betstars – o agentie de pariuri sportive on-line de viitor

Noi agentii sportive online apar în mod regulat, dar niciuna dintre acestea nu a făcut acest lucru cu Betstars. Insa nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Betstars si-a început activitatea cu atât de mult succes, deoarece experiența Pokerstars a fost clar folosită. Acest lucru este arătat de platforma estetică, de o gamă mare de opțiuni de pariere și piețele de pariuri în continuă creștere. Pariurilor live li se acorda suficientă atenție și, de îndată ce vor fi introduse si transmisiile live Betstars va deveni un operator complet.

Gama de promoții la Betstars este unul dintre cele mai mari atuuri ale operatorului, incluzand aici si bonusul de bun venit. Poate ca singurele parti negative ale Betstars sunt reprezentate de faptul că în prezent nu există transmisii live și lispa chatului live. Însă toate lucrurile importante există deja și cu noi funcții și completări Betstars poate deveni un lider in industrie, la fel ca si Pokerstars.

In ceea ce priveste implicarea in lumea sportului, Betstars a făcut un parteneriat grozav sponsorizand echipa engleza de Premier League Leicester City, imediat dupa ce aceasta a castigat, in mod surprinzator, campionatul.

O ofertă unică a companiei este aceea că oferă o platformă complet integrată atat pentru poker, cat și pariuri sportive. Multe alte case de pariuri online oferă si alte jocuri, cum ar fi poker sau cazinou, dar majoritatea necesită schimbarea soldului între portofele diferite. Betstars insa are complet integrat circuitul platformelor de poker si de pariuri sportive, ceea ce este un mare avantaj.

Si asta deoarece Betstars este fratele mai mic al Pokerstars, cea mai mare platformă de poker online din lume. Pokerstars a fost lansat în 2001 și și-a mutat sediul în Insula Man după puțin timp. După succesul Pokerstars, este ușor de văzut de ce Betstars a pornit atât de puternic. Lansarea oficială a Betstars a fost anunțată la sfârșitul anului 2015 si a venit cu în jur de 25 de piețe sportive, o serie de oferte și promoții exclusive, precum și caracteristici cheie precum pariurile live. Pe viitor, compania mamă Amaya Inc a promis că Betstars va ieși în evidență cu multe alte caracteristici care vor fi dezvoltate pe viitor.

În ciuda tinereții sale, Betstars oferă o gamă puternică de metode de depunere, toate având timp de procesare super-rapid. Utilizatorii de carduri pot alege între depozitele Visa și Mastercard și există o mulțime de opțiuni de carduri e-Wallet și carduri preplătite sub formă de PayPal, Skrill, paysafecard, entropay și Neteller. Utilizatorii platformei Pokerstars care doresc să incerce si pariurile sportive își pot transfera soldul existent și îl pot utiliza pentru a paria pe sport la Betstars.

Suma minimă a depozitului este de 50 de lei, care nu este la fel de scăzută ca la mulți alți operatori, dar totuși suficient de mică pentru a atrage noi clienții. Succes cu Betstars!