888sport

888sport

Asistenta clientilor pe care o gasiti la 888sport este buna – exact ceea ce asteptati de la o companie care are o astfel de reputatie de a mentine si mentine. Sa ne uitam la metodele cu care le puteti contacta. In primul rand, exista o optiune de chat live disponibila, ceea ce inseamna ca ajutorul este intotdeauna aproape la indemana.

Pe langa aceasta, exista o adresa de e-mail pe care o puteti utiliza daca interogarea dvs. nu necesita un raspuns urgent – support@888sport.com si exista, de asemenea, o linie directa catre serviciile pentru clienti. Un avantaj suplimentar al sistemului sau este ca suportul este oferit in mai multe limbi, spre deosebire de multe altele.

Cu toate acestea, una dintre problemele neasteptate cu care ne-am confruntat este ca, spre deosebire de multe alte carti sportive si cazinouri de pe piata, ajutorul nu este disponibil 24 de ore pe zi, ceea ce cu siguranta ar putea imbunatati.

Daca aveti o intrebare generala care este relativ frecventa, atunci exista o sectiune de intrebari frecvente destul de bine gandite si cuprinzatoare, care va raspunde multor intrebari care se refera la inregistrare, depunere si retragere. Cu siguranta, aceasta merita sa aruncam o privire mai intai, de cate ori veti constata ca la intrebarea dvs. a fost deja raspuns pe site.