Baumbet

Baumbet

Aplicatia Android Baumbet poate fi descarcata gratuit de pe Google Play, iar cerintele minime ale sistemului sunt Android 4.1 si versiuni ulterioare. Aplicatia mobila Android ofera toate functionalitatile site-ului web Baumbet.

Aplicatia iOS Baumbet poate fi descarcata gratuit din App Store si cerintele minime ale sistemului sunt iOS 8.0 si versiuni ulterioare. Aplicatia mobila iOS ofera toate functionalitatile site-ului web Baumbet.

Utilizatorii de telefonie mobila necesita un browser adecvat. Aplicatia web necesita iOS 8 sau o versiune ulterioara si versiunea Android 4.1+ pentru a putea citi site-ul web. Clientii se pot bucura de experienta aplicatiei Baumbet prin adaugarea site-ului mobil pe site-ul obisnuit. Vizitand Pagina principala Baumbet pe un dispozitiv mobil, utilizatorii sunt dusi la versiunea optimizata pentru mobil a site-ului.

Urmatoarea etapa a procesului este Adaugarea unei comenzi rapide pe pagina principala. Pictograma si linkul Baumbet vor aparea apoi pe ecranul de pornire al dispozitivului mobil. Si aplicatia este pregatita pentru depunerea de fonduri si pariuri. Site-ul mobil are toate functiile versiunii desktop si este bine prezentat si usor de navigat.

Dar sa nu credeti ca de pe o tableta sau un Ipad nu se poate paria pe Baumbet, ca va inselati. Uneori pariorii prefera aceste dispozitive mai mari pentru un confort si o experienta mai buna.