Recordul Dončič a dominat duelul de superstaruri. Dar chiar și Harden a făcut-o

Recordul Dončič a dominat duelul de superstaruri. Dar chiar și Harden a făcut-o

Minunatul Doncic a devenit cel de-al patrulea jucător al NBA din 1983, înregistrând patru meciuri consecutive cu 30 sau mai multe puncte plus 10 sau mai multe asistențe – precedentele sunt Michael Jordan și doi dintre rivalii săi de duminică, James Harden și Russell Westbrook.

Media de 30,6 puncte, 10,1 recuperări și 9,8 asistență după 16 jocuri jucate. Oscar Robertson a fost ultimul din această fază a ligii (30 + 10 + 9) în sezonul 1961/62.

Mavericks a dominat de la bun început cu vedeta lor, câștigând 45 de puncte în primul sfert și 78 în repriză. până la 105: 110.

“Începutul ne-a ucis”, a recunoscut Houston J. Tucker.Cu toate acestea, antrenorul Rick Carlisle nu a supraestimat victoria: „Nu există nici o îndoială că jucătorii merită credit. Au obținut o mare victorie împotriva unei echipe grozave. Dar continuă, a spus el.

Tim Hardaway Jr., al doilea cel mai bun marcator NBA după Harden, a fost cel mai mult susținut de un maxim sezonier de 31 de puncte. Kristaps Porzingis a făcut 23 de puncte și 13 recuperări.

Doi jucători din învinsul de la Houston au o dublă dublă: Harden a marcat 32 de puncte, 11 asistențe și nouă recuperări (dar a lovit doar două fire din 15 încercări), iar Clint Capela a marcat 21 puncte și 22 de recuperări – 10 dintre ele au fost în atac, astfel încât pivotul elvețian poate încălzi dubla dublă a lui Moses Malon (10 sau mai multe puncte, 10 sau mai multe recuperări defensive și 10 sau mai multe recuperări).Russell Westbrook a marcat 27 de puncte.

Rachete au pierdut pentru a treia opt victorii consecutive.

Dallas are acum locul patru în Conferința de Vest, în care al doilea Denver, care a cucerit Phoenix 116: 104, a reușit pentru a cincea oară la rând.

A treia clipă din Los Angeles a învins New Orleans 134: 109 pentru a cincea oară la rând. Montrezl Harrell și-a marcat recordul personal de 34 de puncte cu 12 mingi.