Pallat a strălucit și a uimit antrenorul Tâmpa: Orice a făcut vara, schimbarea este cunoscută

Pallat a strălucit și a uimit antrenorul Tâmpa: Orice a făcut vara, schimbarea este cunoscută

„Ce vă pot spune? Încerc să merg mai departe cu smerenie, mai ales că mă bucur că echipa pedalează ”, a tăiat răspunsul modest așteptat. Jurnaliștii de peste mări Ondrej Palata a aruncat imediat că, într-un meci de succes, a marcat 200a asistență și 300 de puncte la NHL, cu un gol și două pase la triumf 5: 2.

a ajutat ecranul în fața portarului și astfel după 13 secunde scorul s-a mișcat. Cu toate acestea, Sabres a inversat evoluția în cel de-al doilea act, astfel încât contribuția avansului ceh de 28 de ani a fost din nou nevoie. De data aceasta la pornire, l-a acuzat pe Sergievov, care a fost lovit puternic.

Cel mai izbitor moment al lui Paleta a venit în timpul slăbirii menționate mai sus în a treia parte, când Tampa a apărat un avantaj strâns 3: 2.În loc să egalizeze avantajul numeric al lui Buffalo, Buffalo i-a permis adversarului să lovească două lovituri de gol care au confirmat cu siguranță soarta meciului.

„Asta se întâmplă uneori. Dar, cu siguranță, ne-a dat afară, am păstrat meciul de veghe ”, a recunoscut Palát, autorul celui de-al doilea hit, slăbit la 5: 2. A marcat dintr-o renumerotare de la 2 la 1 cu Joseph, care i-a oferit partenerului său o trecere exclusivă. “Tot ce trebuia să fac a fost să nimerească golul gol”, Palát a rămas pe teren.

Antrenorul echipei Jon Cooper, care a observat schimbarea lui Paleta de anul trecut, l-a lăudat cu atât mai mult. „Se descurcă bine datorită marelui său patinaj. Nu știu ce făcea vara, dar arată o diferență imensă, un pas înainte.Are curaj, este fizic în formă perfectă, dar toate acestea l-au împodobit înainte. Dar acum a fost ridicat la un nivel superior “, a apreciat Paláta antrenorul. Dar Lightning, la fel ca Palát, se descurcă acum, câștigând șapte din ultimele zece jocuri și încep să-și îndeplinească ambițiile înalte în mod regulat. Acest lucru este evident în jocul nostru ”, se bucură Palát, care a strâns până acum 15 puncte (8 + 7) în cele 21 de jocuri. Poate că Palát va adăuga un punct după altul.