Cea mai mare chin ofensiv al anului: Real Madrid a eșuat în Muntenegru

Cea mai mare chin ofensiv al anului: Real Madrid a eșuat în Muntenegru

„Ne-au pierdut cu adevărat. Au jucat foarte inteligent. Era greu să te descurci. Am învățat o lecție valoroasă. ”Așa a spus Pablo Laso, antrenorul lui Real Madrid, după prăbușirea bărbaților săi de pe puntea Podgorica.

Campioana Spaniei în Muntenegru nu a condus o singură dată, distanța sa s-a stabilit chiar sub 15 puncte în a doua repriză.

Fotografierea de pe teren ușor peste 30 la sută și doar 60 de puncte obținute nu au putut fi suficiente pentru adversar.

Căpitanul Sergio Llull a fost singurul trăgător cu două cifre din lumea reală, cu șase asistențe pentru 10 puncte. 13 puncte, 10 recuperări și trei blocuri.Coty Clarke a făcut 12 puncte și 12 recuperări. Cu toate acestea, basculii au atins un scor mai acceptabil la pauză de 42:49 în ultimele două minute ale reprizei de deschidere și au continuat atacul după pauză. Basca lipsește jucătorii-cheie Tornike Shengelija și Jayson Granger, dar Cu toate acestea, Vincent Poirier a fost golgheterul echipei din 17 puncte cu opt recuperări, în timp ce veteranul Marcelinho Huertas a marcat șase din cele 13 puncte ale sale în ultimul minut. Shavon Shields a adăugat 13 puncte și cinci recuperări, Johannes Voigtmann 11 puncte și 10 recuperări, iar Luca Vildoza a adăugat 12 asistențe la șase puncte.

O altă parte fantastică ofensivă de Mike James (27 de puncte, șapte recuperări și cinci asistări), dar a rămas singurul trăgător cu două cifre al campioanei Italiei.

Panathinaikos s-a prăbușit la Kaunas cu Žalgiris 69:82, deși a condus cu patru puncte la jumătatea timpului.În ultimele zece minute s-a lăsat să se rostogolească la 18:30. 14 puncte și cinci recuperări ale lui DeShaun Thomas nu au fost suficiente sau 11 puncte plus șase asistențe ale lui Nick Calathes. Sean Kilpatrick a marcat 11 puncte.

Žalgiris a fost condus de Aaron White cu 15 puncte și patru recuperări și Marius Grigonis cu 13 puncte. Brandon Davies a adăugat 10 puncte cu patru recuperări, trei asistențe și trei câștiguri. Câștigul 82:68 a fost condus de pivotul francez al lui Adrien Moermann cu 15 puncte, șase recuperări și patru câștiguri. În Euroliga, a sărbătorit 1000 de puncte. Fundașul sârb Vasily Micic a obținut 11 puncte.

Ultimul Darussaface nu a ajutat 17 puncte de Toney Douglas sau 14 puncte și cinci recuperări ale lui Jeremy Evans.Ray McCallum nu a intervenit în meci, iar clubul și-a spus rămas bun pentru a face loc tinerilor jucători turci.