Philadelphia a donat din nou, Lakers au împușcat fără James

Philadelphia a donat din nou, Lakers au împușcat fără James

The Sixers a urmat marți 149: 107 victorie asupra Minnesota, cu un total de 38 de asistenți pentru a demola în continuare. Pivotmanul camerunean, Joel Embiid, a marcat opt ​​și cu 22 de puncte și 13 recuperări, nu a ratat mare parte din tripla dublei. Are și trei blocuri.

Jimmy Butler a marcat 27 de puncte, opt asistențe, cinci recuperări și trei câștiguri și J. J. Redick 20 de puncte și cinci asistențe. Ben Simmons a reușit 11 puncte, opt recuperări și opt asistări. Mike Muscala a contribuit cu 11 puncte și șapte recuperări. Antrenorul Brett Brown a lăudat performanța echipei. „Ultima dată acasă am avut 40 de asistențe, astăzi am confirmat-o 38.Pentru a veni la Indianapolis cu o astfel de apărare și a împărtăși astfel mingea, sunt mândru de asta ”, a spus antrenorul Philadelphia. Victor Oladipa a fost străjuit de 15 puncte și șapte asistențe. Tyreke Evans a adăugat 13 puncte. Myles Turner a obținut opt ​​puncte, 12 recuperări, trei câștiguri și trei blocuri.

„Încă am crezut că pot ajunge la coș. Am crezut că sunt într-un avantaj, voi face câțiva pași lungi și voi încerca. Pivot a venit la salvare, dar a fost puțin târziu ”, a comentat Siakam asupra atacului său. Oaspeții se așteptau ca el să termine. „Ne-au surprins.Am crezut că ultima lovitură va fi Lowry. Siakam a jucat grozav “, a spus antrenorul echipei învinsă, Igor Kokoskov.

Serge Ibaka, cu 22 de puncte, a condus trăgătorii. A depășit pragul de 5000 de asistenți de carieră.

Fred VanVleet a marcat 15 puncte, iar CJ Miles a marcat 13 puncte. Toronto a câștigat acasă pentru a opta oară la rând, în general în al șaselea din ultimele șapte dueluri. Devin Booker a înscris 30 pentru Loser Phoenix și a asistat de opt ori, Kelly Oubre Jr. 18 puncte și nouă recuperări și Deandre Ayton i-a ajutat cu 15 puncte și 17 recuperări, dar, de vreme ce tânărul Bahamec a fost lung, nu a putut opri ultima încercare a lui Siakam.Josh Jackson a fost exclus după o dispută cu arbitrul.

De asemenea, un alt rookie Mikal Bridges a obținut și 15 puncte. trei în această secțiune și șapte în total. Nikola Jokič a ajuns la tripla dublă, 18 puncte. 11 asistări și opt recuperări. Paul Millsap și Gary Harris au obținut 14 puncte. Millsap a adăugat opt ​​recuperări.

Malik Beasley a făcut 13 puncte și nouă recuperări. De asemenea, Torrey Craig a reușit 13 puncte. Echipa Denver a ajutat cu un număr total de 20 de fire, recordul lor sezonier. Au înflorit și alte pivoti. Robin Lopez experimentat a obținut 17 puncte și șase recuperări, Bobby Portis 10 puncte și 13 recuperări.Reînvierea lui Jabari Parker (15 puncte) continuă, căruțul Chandler Hutchison a obținut loc la 12 puncte. p>

Oaspeții care soseau din California fără să-l rănească pe LeBron James ar fi putut reuși în linia de bază, dar Thunder l-a salvat pe Russell Westbrook cu trei aruncări libere cu două secunde înainte de final.

Cu toate acestea, Lakers au fost deja în prelungiri, Lonzo Ball ocupând primii trei, marcând un total de 18 puncte, 10 asistențe și șase recuperări. Kyle Kuzma a avut grijă de 32 de puncte și opt recuperări, marcând șapte fire în meci.Tânărul croat Ivica Zubac a arătat 26 de puncte (record personal) și 12 recuperări. Kentpious Caldwell-Pope a ajutat la câștigarea a 13 puncte, Josh Hart 12 puncte, 10 recuperări, cinci asistențe și trei câștiguri, iar Brandon Ingram opt puncte și un record personal de 11 asistări. Lakers 5-7 îl au acum fără James.

În tricoul Thunder, tripla dublă a fost nu numai Russell Westbrook (26 de puncte, 113 asistențe și nouă recuperări), ci și Paul George (27 de puncte, opt asistări și șapte revine, la care trei profituri). Westbrook a schimbat doar șapte din cele 30 de fotografii.

Terrance Ferguson a oferit unul dintre șuturile sale când a lovit șase fire și a obținut 21 de puncte. Steven Adams a marcat 17 puncte, 15 recuperări și patru câștiguri, Jerami Grant 14 puncte și trei blocuri.În total, jucătorii Thunder au transformat 21 de lovituri în trei puncte, dar nici măcar recordul clubului nu a reușit. Un nou club maxim este de 54 de încercări (precedentul a fost 44).

Tony Parker are 14 puncte și șase asistențe, Jeremy Lamb are de asemenea 14 puncte și Marvin Williams 10 puncte.

Buddy Hield i-a condus pe regii învinși cu 24 de puncte. Bogdan Bogdanovici a marcat 17 puncte, Marvin Bagley III. 15 puncte și opt recuperări. De’Aaron Fox a reușit 10 puncte, opt asistări și cinci recuperări.