Croitorul a direcționat victoria cu trei asistențe, Chytil a fost printre trăgători

Croitorul a direcționat victoria cu trei asistențe, Chytil a fost printre trăgători

În forma jocului David Krejci (16:49, 0 + 3, +1, 3 șuturi), mulțumită celor trei asistențe de la victoria de joi de la 5: 2 în fața St. St Louis a marcat bine în al cincilea început de Boston la rând. El a fost chiar votat pentru prima dată prima stea a serii. Până acum, mai bine sunt doar Tomas Hertl din San Jose, cu 41 de puncte (19 + 22), iar liderul suveran este David Pastrňák, partenerul croitorului cu 55 de puncte (27 + 28). Cu toate acestea, ultimul nativ din Havířov (18:34, +/-: 0, 1 șut) a ieșit împotriva albastrilor. Oaspeții au transformat apoi dezvoltarea în două intervenții, la 36 de ani.David Backes a egalat pentru 2: 2 în puterea pentru o pasă a unui alt croitor. În a treia perioadă au fost marcate doar golurile de acasă. Chris Wagner a făcut diferența cu Brad Marchand și Sean Kuraly a luat al treilea minut pentru asistentul croitorului. condus de statistica clubului istoric al lui Cecil Thompson. Câștigătorul Trofeului Vezina din 2014 a obținut 474 de meciuri în cel de-al 12-lea sezon al său NHL.

După cinci pierderi la rând, Rangers încep să crească. Din ultimele patru starturi, au câștigat joi a treia victorie, după un scor strâns 4: 3 cu ultima Chicago din Vest.Pentru Blackhawks tulburător, a fost a cincea pierdere la rând.

În minutul 14, Filip Chytil (16:52, 1 + 0, +1, 4 lovituri) a dat o acțiune individuală frumoasă pentru casa din New York. Talentul ceh, în vârstă de 19 ani, a reușit într-o luptă pentru tineret, când l-a asigurat pe colegul său Henri Jokiharju pe flancul drept și l-a schimbat pe portarul Collino Delia – 1: 1 de la distanță. Acesta a fost al 8-lea gol și al 17-lea în general din sezonul 46.

În cursul Blueshirts-ului, au reușit toți membrii formației de elită: Mats Zuccarello, Chris Kreider și Mika Zibanejad. Oaspeții și-au corectat întotdeauna scorul, ultimul gol a căzut la 59:58, când Dominik Kahun a venit cu ajutorul lui David Kämpf (12:22, 0 + 1, +1, 1 șut).

Henrik Lundqvist a prins 24 din 27 de lovituri și cei 445 ai săi.Câștigarea unei cariere egalată în tabelele istorice ale concursului celei de-a șasea Terry Sawchuka. El mai pierde încă nouă victorii pe Curtis Joseph.

Twelve and Enough. După o lungă serie de neplăceri în antecedentele noului club, jucătorii de hochei Anaheim au reușit în cele din urmă să se bucure. Rezultatul a fost 3-0 joi, a cucerit gheața din Minnesota , capturat de 37 de portar impecabil John Gibson.

Ducele, care a decis să câștige trei goluri din prima perioadă, a răspuns perioadei eșuate cu mai multe schimburi. Derek Grant și-a făcut debutul în noul tricou, Devin Shore a sărit pentru a doua oară, iar fundașul Michael Del Zotto așteaptă premiera.Ca înlocuitor, totul a fost urmărit de sfertul ceh Andrej Šustr. Atacantul Ondřej Kaše (10:34, +1, 1 șut) nu a reușit. b> New Jersey și-a adăugat deja cel de-al nouălea câștig punct la punct din ultimele unsprezece starturi și a reafirmat trecerea la pozițiile promoționale în playoff-urile Conferinței de Est. Atacatorii Anders Lee au izbucnit două lovituri în spatele insulei. Singurul reprezentant ceh din meci a fost atacantul oaspeților Pavel Zacha (16:40, -1, 1 șut). lider al competiției Tampa . Golul diferențial marcat în 35.tânăr productiv de minute Maple Leafs Mitch Marner. Atacantul ceh Ondřej Palát (19:36, -2, 1 șut) a fost pe gheață cu două goluri marcate, liderul productivității Nikita Kučerov a adăugat un asistent în contul său.