O pătură ne cade tot timpul. Opavský nu trage în Liga Campionilor

O pătură ne cade tot timpul. Opavský nu trage în Liga Campionilor

„Avem încă o pătură pe noi și sper să împărțim filmările proaste cu fiecare meci. Dar tot nu vine ”, a spus Luděk Jurečka, un extraterestru al Opava. „Ne-au distrus de sub coș, au avut un procent nebun de trei împușcături. Au împrumutat frumos balonul. Au lovit aproape tot. Nu am avut nicio șansă. ”

Echipa israeliană a avut o lovitură în trei puncte de 36,4 la sută, în timp ce opaicii au avut 22,2. De asemenea, a fost o diferență semnificativă în ceea ce privește filmarea pentru două puncte: 47,1 la sută din Opava și 67,6 oaspeți.

„Adversarul a venit complet concentrat.Nu am câștigat un sfert “, a suspinat antrenorul Opava, Petr Czudek.

” Coloniștii s-au apărat bine, hai să intrăm “, a spus cel mai tânăr jucător din Opava și urmașul local Matouš Kurečka, care apreciază faptul că a ajuns pe teren într-o competiție atât de importantă, chiar și pentru doar 130 de secunde.

„Am intrat în joc în raport cu adversarul, deoarece a arătat o performanță foarte bună aici. Am dominat jocul în ultimele cinci minute “, a spus Dan Shamir, antrenor Cholon.

Iar DeQuan Jones a fost confirmat:„ Important este că am început foarte bine.Am verificat întregul joc și nu am admis nicio dramă. ”După spectacolele curajoase, Opavans părea că se scapă de putere. „Călătoria, coșurile, baloanele se schimbă în fiecare competiție. Nu vreau să spun că este un astfel de anotimp de sacrificiu, dar am descoperit că Europa se află în altă parte. Am obținut-o în faptul că rezultatele competiției interne nu sunt deloc bune. Nu suntem încântați de asta, dar este o experiență care ne poate reveni chiar și în play-off-uri atunci când suntem sănătoși.Aceasta este alfa și omega a tot. ”Jurečka speră că Opava va fi rănit. „Posibilitatea unei rotații mai mari a jucătorilor este cunoscută.”

Programul solicitant al Opavanilor continuă, deoarece sâmbătă se joacă deja cu USK-ul de la Praga. Thessaloniki.

“Cred că vom arăta cel puțin puterea internă a echipei în ligă”, a spus Luděk Jurečka. “Dacă nu putem câștiga prin atac, trebuie să luăm apărarea și să obținem cincizeci și cinci de puncte și să mai dăm unul.”