Un mare pas către un viitor mare? Ferrari îl are pe Schumacher. Cel mai tânăr

Un mare pas către un viitor mare? Ferrari îl are pe Schumacher. Cel mai tânăr

Această conexiune reprezintă epoca în care a dominat Formula 1. Cinci titluri în cinci ani.

Sau Ferrari și Michael Schumacher.

Acum numele iconic revine la scuderia iconică de la Maranello. Ferrari Academy, care este garantat de testul din mașina roșie F1 din acest an. „Dar, potrivit scrisorilor și serverelor de renume, contractul a fost deja încheiat.Schumacher, după triumful F3 de anul trecut, va fi în campionatul F2, care este campion junior în acest an, dacă doriți ultima etapă F1. Mai ales în a doua jumătate a sezonului a arătat performanțe grozave pe circuite, motiv pentru care echipele Ferrari și Mercedes, echipele „tatălui”, și-au căutat serviciile. vremuri minunate. “Pentru Ferrari, nu a fost doar o alegere logică din punct de vedere emoțional, dar Schumacher junior are argumente sportive de partea sa”, scrie Motorsport-Total.com.

Și Gerhard Berger, fost Șeful echipei spune: „Mick va conduce la Ferrari în doi ani. În a doua parte a sezonului am fost foarte impresionat.El susține că a fost puternic doar pentru că avea cea mai bună mașină, dar l-am văzut câștigând în ploaie. Acum are șansa de a-și continua creșterea în F2 și poate sta în mașina tatălui său peste câțiva ani. ”

Va ​​fi într-adevăr un mare test pentru Schumacher. Campionatul F2 se va desfășura ca parte a weekend-urilor de Formula 1. Juniorul va fi mai mult la vedere, concurand cu rivali mai pricepuți și experimentați. Cu toate acestea, dacă reușește, poate depăși alți candidați din academie la coadă pentru un loc de muncă de vis. El bănuiește potențialul și crede în reînvierea interesului telespectatorilor în Campionatele de Formula, pe care atât tatăl lui Schumacher, cât și Vettel au așteptat titlul în Germania au dispărut.Își poartă moștenirea, dar nu neagă genele. Când s-a aflat la Premiile de la Sankt Petersburg, în decembrie, a spus doar critic despre sezonul său: „Ce îmi vine în minte anul acesta? De ce am făcut atâtea greșeli? Scopul meu este întotdeauna să fac tot posibilul. ”Apropo – fratele său mai mic, Ralf, a făcut și el cursa cu Michael de ani buni și este posibil ca doi Schumachers să se întâlnească la început peste câțiva ani. Anul trecut în seria F4, fiul lui Ralf, David, a alergat la nivelul următor. Ea spune: „Visul meu este să ajung la F1 și să-l cunosc pe vărul meu Mick acolo”.