Jihlava a ars până la urmă. Conducerea cu două goluri nu a fost suficientă în Budejovice

Jihlava a ars până la urmă. Conducerea cu două goluri nu a fost suficientă în Budejovice

Nu și-au dat mare șansă, dar au condus încă 2: 0 în mediul furtunos al lui Ceske Budejovice, cu zece minute înainte de sfârșit. Dar apoi a venit colapsul lui Jihlava, ceea ce a însemnat o schimbare mare în meci.

“Cred că am fi fost fericiți după patruzeci de minute, dar acum nu suntem”, a suspinat antrenorul principal al lui Dukla, František Zeman, după echipa sa a cedat motorului 2: 4. “Îmi felicit adversarii pentru sport, dar de data aceasta jocul a fost influențat de alți oameni”, s-a plâns el.

În special, el s-a referit la arbitri, care, într-o serie de situații, nu au reușit să judece. Casnicii erau discutabili. Primul ar fi trebuit să fie întrerupt mult timp, iar cel de-al doilea ar trebui să fie aruncat de-al treilea “, a enervat Zeman.

A sunat la rotirea motorului în 51.Lukáš Endál, un călăreț de hochei Brno, al cărui obiectiv a fost neregulat conform unui antrenor din Jihlava.În mod similar, David Honzík, portarul lui Dukla, a văzut situația.

„Trebuie să-i spun arbitrului că nu am controlat pucul în acel moment, dar apoi i-am explicat că Endál stătea în zona porții, în mine și m-a aruncat în poartă ”, a descris momentul controversat după care gospodarii au prins viață. “I-am spus doar varianta mea, dar el este stăpânul pe gheață”, a ridicat din umeri.

Nervozitatea s-a stins cu debutul duelului următor

Pentru Honzík, meciul din České Budějovice a fost primul pe care l-a înscris ca jucător numărul unu după revenirea la Jihlava.

„Trebuie să recunosc că am fost înainte un pic nervos, a spus portarul în vârstă de douăzeci și cinci de ani. “Mai ales dimineața și apoi un pic pe drum, dar, pe măsură ce m-am apropiat de începutul meciului, m-am bucurat foarte mult”, a adăugat el.

S-a bucurat că a stat în zona goală pe toată durata luptei și a fost complet satisfăcut. doar o mai bună deznodământ.

„Desigur că am vrut să câștig primul meu joc, dar nu m-a rezolvat.Am avut destul de multe fotografii în meci, nu am avut multe șanse.Am reușit să marcăm ambele goluri, practic, de la nimic ”, a spus el, în timpul duelului de miercuri, Honzík. p> “Ultimele zece minute ne-au jucat în toate”, a recunoscut exgolul Spartei Praga. “Ne-am jucat cu focul și am ars în cele din urmă”, a fost clar.

„Nu am idee dacă voi începe de la început”, a raportat fostul portar Karlovy Vary, care a lucrat anterior la Dukla în primul sezon de ligă 2015/16. „Dar dacă prind, aștept cu nerăbdare fanii Jihlava.Deja la meciul cu Slavia, pe care l-am petrecut pe bancă, am fost întâmpinat frumos “, a spus Honzík.