Vítkovice îl va contesta pe Comet. Aceștia contează deja pe Trška și Szturec

Vítkovice îl va contesta pe Comet. Aceștia contează deja pe Trška și Szturec

Jucătorii Vitkovice Ridera se confruntă cu o provocare. În etapa a 36-a a Extraleague-ului, găzduiește Cometa Brno, care va veni la Ostrava cu un Kometa Expres special însoțit de sute de fani. Și pentru prima dată fundașul Ivan Baranka va fi pe gheața Arenei Ostravar pe gheața Cometei, care încă îl susținea pe Vítkovice săptămâna trecută.

„Nu s-a scris niciodată că voi dura zece ani în Ostrava. Hocheiul este un sport, dar și un business. Mă aflu într-o situație în care mă schimb în sezon, pentru prima dată în carieră. Mă bucur că sunt în Brno “, a declarat reprezentantul slovac, în vârstă de 32 de ani, al cărui contract actual s-a încheiat la Vítkovice după sezon. „În calitate de jucător, îl accept, s-a spus drept și este în regulă.Cred că ne-am despărțit de bine și că atunci când ne întâlnim, nu avem nimic de blamat sau de ce ne privim rău ”, a spus Baranka. „Dar nu pot spune despre Vítkovice că acolo ar funcționa prost, în niciun caz. Acum trei ani, au preluat-o, au luat o potecă și s-au înțeles și ei. Nu aș dori să compar ambele cluburi. Pe scurt, m-am găsit într-un club de calitate, cu o infrastructură de calitate. ”Pentru Vítkovice, cu toate acestea, va fi o luptă nu numai cu Baranka. În ultimul sezon, rivalul Brno le-a arătat crud 0: 4 în sferturile de finală. „Brno are o calitate enormă. Nu are rost să spunem și să calculăm toate marile nume și calități și plusuri care aparțin echipei Comet.Va fi un alt meci dur, din nou în mediul de acasă “, a spus Jakub Petr, antrenorul lui Vítkovice, amintindu-ne că precedentele trei meciuri au jucat Vítkovice acasă.

După ce a câștigat peste Pardubice, Třinec și Karlovy Vary, echipa Ostrava va fi să reziste acasă Cometa lui Brno condusă de sute de fani.

„Ca antrenor și director general, spun că nu mă deranjează că există atât de mulți fani care vin din Brno pentru că nu ocupă o cincime din sală. Depinde de noi pe gheață și fanii noștri fideli din sala de spectacole să arătăm împreună că Brno nu va fi aici acasă “, a spus Jakub Petr. „Cu toții mergem înainte cu provocarea noastră.Toți cei din regiune se pot jura la bere și pe net, dar acum ar trebui să arătăm cu toții că putem să o abordăm activ și să ne sprijinim pentru Vítkovice. ”

Vítkovice poate conta pe Peter Trška, care a revenit la meci weekendul trecut, după o lungă absență din cauza unei fracturi a piciorului. Roman Szturc, care lipsea în duelurile anterioare, din cauza unei viroze tratate cu antibiotice, ar trebui să joace și el. o jucați.Cometa, acesta este un duel atractiv, similar cu Třinec “, a comparat antrenorul de la Vítkovice. “Dar pentru noi, trebuie să fie din nou doar unul dintre cele cincizeci și două de meciuri, dar trebuie să încercăm să ne mișcăm chiar mai mult decât a existat în cele două meciuri anterioare.”