Litomerice de hochei în lauf. Trebuie să dăm drumul la playoff, spune antrenorul

Litomerice de hochei în lauf. Trebuie să dăm drumul la playoff, spune antrenorul

„Nu ne interesează locul cinci, dar cine este al nouălea și care este distanța noastră. Când suntem în opt, nu ne interesează ce poziție ”, a relatat antrenorul Daniel Tvrzník după victoria de miercuri 5: 2 pe gheața din Ústí. Atât de gustoase, dar atât de puțin! În acest sezon, poate să condimentezi. Până acum au luptat doar în sferturi în 2013/14, apoi de două ori în runda preliminară, altfel nimic. De cinci ori au ratat play off-ul fous. Și cel mai bun în sezonul regulat a fost locul șapte.

„Avem 70 de puncte și 14 meciuri până la sfârșitul sezonului regulat, la doar o lună. Trebuie să-l împânzim în orice fel! ”A ordonat Tvrdník. „Probabil suntem cei mai buni dintre manevrele care luptă pentru playoff.Și vom face tot ce nu putem pentru a-l înșela. ”

Stadionul are un avantaj de cinci puncte față de al nouălea din Třebíč și un meci pentru bine. Și îl găzduiește sâmbătă!

„Sezonul continuă să depășească așteptările. Acum lipim linia, dar tot colectăm puncte. Performanțele noastre nu au fluctuații mari, ceea ce este pozitiv, având în vedere echipa tânără pe care o avem ”, recunoaște Tvrzník, a cărei echipă a câștigat ultimele șase ture și a cedat doar la Kladno. “Asta este o poveste lungă”, a spus Tvrdník, care este secundat lui David Bruk pe bancă. „Este o potrivire încă din vară. A fost creat un nucleu care atrage echipajul, cabina funcționează. Chiar și jucătorii care au venit în timpul sezonului au completat bine cadrele.Și până acum nu am fost loviți de nicio criză gravă, pe care nu vreau să o strig ”, bate fostul jucător de hochei Slovan Uști, Litomerice, Hradec Kralove, Norwegian Asker și italianul Gherdëina.

Unire, acordați spațiu reprezentanților tinerilor din alte cluburi. Cu toate acestea, ei au trebuit să-și creeze propria axă, lucru pe care l-au făcut foarte bine.

„Am semnat jucătorii care au devenit șoferii. Fie că în atac Kadlec, Kloz, Fin Korkiakoski sau în apărarea lui Pavlas, Smetana sau Marcel “, spune antrenorul de suport. Kloz și Korkiakoski au strâns deja peste 40 de puncte și aparțin celor mai bune zece productivități, Kadlec are un sezon de viață, de asemenea, scoruri de căpitan și veteran Pavlas. „Am lovit acei jucători, care a fost cheia.Ceilalți ajung la asta. ”

În ciuda faptului că 39 de jucători de hochei pe teren s-au schimbat în Litoměřice! „Din păcate, am lucrat prea mult cu jucătorii din jurul cotației, deoarece au fost prinși în liga în plus. Am calculat că vor rămâne alături de noi întregul sezon, fie că este vorba de Rousek, Flynn sau acum Voženílek “, a spus Tvrzník despre jucătorii care deja colectează starturi în liga extrasă la Sparta, Mladá Boleslav și Pardubice din Praga.

din păcate, Litvinov își retrage Havelka, Jicha și Helta pentru meciurile sale. Le dorim Extraliga, dar acum suntem bine pe drumul nostru și avem nevoie de ele. Am dori să le avem și la antrenamente.Este greu de pregătit pentru fiecare meci, așa că încă lucrăm la sosirea unuia dintre doi atacatori. ”