Seară de filmare cu capăt pe bancă. Băieții au jucat minunat, laudă Satoranský

Seară de filmare cu capăt pe bancă. Băieții au jucat minunat, laudă Satoranský

La început, Satoran nu știa dacă se poate bucura, deoarece judecătorii au fost nevoiți să revizuiască coșul câștigător din videoclip. În acest caz, nu se mai pot bloca, așa că judecătorii au decis asupra unui coș tehnic care însemna câștigarea Vrăjitorilor. Nu eram sigur. S-a întâmplat atât de repede.Dar când am văzut încetul cu încetul, eram sigură că va fi gălăgioasă “, a spus Satoranský după un meci cu jurnaliștii cehi de la Londra.

New York a avut doar patru zecimi de secundă pentru încercați să inversați înfrângerea. “Acest lucru oferă încă adversarului o șansă de a trage normal, nu doar să-i arunce în coș, încercând să alerge. Mai aveam nevoie să fim concentrați pentru a apăra ultima lovitură “, a adăugat reprezentantul Ceh.

Satoranský a jucat foarte bine la împușcare joi și a fost cel mai bun marcator al echipei sale la jumătatea timpului, cu 12 puncte.El a transformat șase din opt lovituri în total, inclusiv cele două treimi importante din trimestrul doi, care i-au ținut pe vrăjitori. Am reușit să trag. Am fost motivat pentru că prietenii mei și o mulțime de fani cehi au venit să o vadă ”, a recunoscut el. obișnuia să joace.

„Am avut o linie pe teren care a transformat meciul și nu a existat niciun motiv să o schimbăm.Și băieții s-au descurcat grozav în ultimul trimestru ”, a lăudat colegii de echipă din Satoran, inclusiv fostul jucător al lui Nymburk, Chasson Randle, care a ocupat locul său în final. „Asta îi aparține. Se vede că chiar banca este într-un meci, ne ajută. Chiar și ultimele meciuri, când pierdem, avem încrederea că îl putem inversa și asta a fost confirmat acum. Trebuie să continuăm acest lucru în jocurile de acasă care ne așteaptă și vom putea să ne apropiem mai mult de rândurile din play off ”, a adăugat el. / p>

“Bradley a fost dublat, așa că l-a mutat către Thomas. El a citit perfect situația pentru că acolo purta doi jucători.A funcționat foarte bine ”, a spus originarul din Praga. „Îi dorim Thomas, pentru că el aduce întotdeauna atâta energie. El lucrează pentru echipă și ne-am bucurat că a putut să decidă meciul ”, a spus Bryanta. „Au fost trei zile minunate, dar și foarte provocatoare. Totuși, ne-a plăcut și principalul lucru este că ne întoarcem cu câștigul pe care l-am obținut ”, a adăugat Satoranský.