Satoranský a avut un început minunat. Bryant a încheiat cifra de afaceri de la Londra

Satoranský a avut un început minunat. Bryant a încheiat cifra de afaceri de la Londra

Tomas Satoransky a contribuit cu 14 puncte și cinci asistențe, iar în 30 de minute a făcut și două recuperări, două câștiguri și un bloc.

Thomas Bryant a marcat o lovitură decisivă în secunda finală numai după ce judecătorii au etichetat blocul Allonza Trier ilegal și au fluierat un coș tehnic în favoarea Vrăjitorilor.

Echipa națională cehă a fost foarte încântată de meciul de pe teritoriul european și a fost și primul trăgător al serii. Față de ultimul său meci cu Toronto, a reușit să transforme șase din opt lovituri, inclusiv o lovitură spectaculoasă după revenire.

Vrăjitorii nu au funcționat și New York a scăpat în scor. Însă apoi i-a comandat lui Satoranský și l-a ajutat să tragă pierderea la 10 puncte în jumătate cu două fire.El a fost cel mai bun marcator al echipei sale la 12 puncte.

Dar Washingtonul nu a fost capabil să taie conducerea timp îndelungat, deoarece Luke Kornet și Allonzo Trier erau neobișnuiți în tricoul Knicks. Pe de altă parte, Bradley Beal din Washington căuta de mult timp. Cu două minute înainte de final, el a confirmat că a fost de neoprit în ultimele sferturi și a marcat un avantaj de patru puncte cu un coș de fault. New York nu a renunțat, s-a transformat și a fost aproape de triumf după șutul lui Noah Vonleh. Dar apoi Wizards a ieșit din acțiune, după care Bryant a încercat să înscrie, iar fundașul l-a blocat doar atunci când mingea cădea deja.Videoclipul a decis că Washingtonul va sărbători a treia victorie din ultimele patru jocuri.

“Bradley a fost dublat, așa că l-a mutat către Thomas. El a citit perfect situația pentru că acolo purta doi jucători. A funcționat grozav ”, a spus Satoranský. „Îi dorim Thomas, pentru că el aduce întotdeauna atâta energie. Lucrează pentru echipă și ne-am bucurat că a reușit să decidă meciul ”, a lăudat Bryanta. Bradley Beal a fost cel mai bun marcator al partidei cu 26 de puncte, el a înregistrat nouă recuperări, dar și șapte pierderi. Otto Porter Jr. a adăugat 20 de puncte și 11 recuperări.Trevor Ariza a marcat șapte recuperări și șapte asistențe pentru 12 puncte, Thomas Bryant a făcut 10 puncte și nouă recuperări. concentrați-vă pe pozițiile din proiect. „Nu vom alimenta. Niciodată, nu voi face asta niciodată, ”a asigurat fanii.

La New York, Emmanuel Mudiay a marcat 25 de puncte și a reușit șapte recuperări. Luke Kornet a surprins cu 16 puncte și cinci câștiguri, Noah Vonleh are o dublă dublă de 13 puncte și 10 recuperări.Este un critic critic al președintelui Erdogan.

Enes Kanter de la New York Knicks ”a ratat meciul Washington Wizards de la Londra, în schimb a filmat un spectacol pentru ESPN.