Ultima inspecție Pilsen acasă. Împotriva gurii luptei pentru Malaga

Ultima inspecție Pilsen acasă. Împotriva gurii luptei pentru Malaga

Jucătorii au o ultimă șansă de a-i convinge pe antrenori că aparțin cadrului. “Prima îngustare a cadrului va avea loc înainte de a pleca în tabăra din Spania”, a declarat antrenorul lui Pilsen, Pavel Vrba, la începutul antrenamentului.Și nu a ascuns că consideră că este ideal să aibă 20 până la 21 de jucători și trei goluri.

Doi mijlocași cu experiență dreapta Martin Zeman (Raanana, ISR.) (Lokeren, Belg.), Dar există încă mai mulți jucători în cadru decât este nevoie.

Și dincolo?

Acesta este încă un mare semn de întrebare, tinerii promițători Pavel Šulc și Tomáš Kepl luptă pentru șansa lor, care au participat la cele trei goluri din șapte împotriva lui Sokolov. Au cerut o poziție mai permanentă în cadru?

“Vom vedea, toată lumea are o șansă”, a răspuns Zdeněk Bečka, unul dintre asistenții lui Vrba, sâmbătă.Un alt pe margine este probabil un opritor de 23 de ani, Jiří Piroch, care a experimentat deja mai multe pregătiri în părintele său Victoria, dar mai ales a continuat să găzduiască.

În ciuda plecării lui Zeman și Jan Kovařík în pregătire alternează pe marginea apărării. Erik Pačinda, un armat slovac, își va pierde primele trei partide de ligă din cauza eliminării în liga de juniori. Cu toate acestea, în ambele meciuri pregătitoare, s-au înscris printre trăgători și au confirmat că poate fi benefic.

Cu toate acestea, jucătorul de fotbal nigerian Mosses Ubong Ekpai, care a fost la Pilsen încă din vară, încă nu poate face o diferență mare.

„Toată lumea încearcă, concurența este grozavă. Toată lumea vrea să se afirme în formația.Nu este nicio problemă la antrenament “, a declarat antrenorul Zdeněk Bečka după meciul de sâmbătă cu Sokolov (7: 2), chiar dacă a constatat deficiențe în joc.

” Suntem într-o fază de pregătire a condițiilor dure atunci când se acumulează oboseala. . Din acest punct de vedere, este necesar să jucăm cât mai ușor posibil, ceea ce nu am făcut prea mult împotriva lui Sokolov la început ”, a spus Bečka jurnaliștilor. Și pentru a lupta pentru un loc.

Victorienii vor călători duminică la Málaga și nu este încă sigur dacă toți cei patru convalescenți vor fi în expediție – Radim Řezník, Daniel Kolar, Jan Kopic și Michael Krmenčík. Cine va părăsi cadrele va fi probabil clar și în weekend.